Onze service

Ons voordeel is ook uw voordeel

Onze fabriek

Wij zijn het grootste katalysatoren-recycling bedrijf in Nederland. We verwerken ongeveer 20.000 katalysatoren in de week. Wij zijn de enige fabriek in Nederland. Uw partij zal worden ontmanteld (indien nodig).
Op basis van de werkelijke waarde , berekenen we de dagelijkse prijzen, welke gelieerd is aan marktprijzen. We hebben een eigen catalogus waarmee we de waarde ter plekke kunnen beoordelen.

Zeer goede recycling prijs

Het voordeel voor u, als klant, is dat u door onze werkwijze en eigen verwerking, het maximum voordeel heeft, wat voor u een zeer goede recycling prijs maakt. U bent welkom in onze fabriek voor een rondleiding. Onze vertegenwoordiger komt graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hiervoor kunt een afspraak maken.

Eigen laboratorium

In ons eigen laboratorium kunnen we speciale metalen onderzoeken (bijvoorbeeld keramiek, monoliet). Wij voeren analyses uit en doen bemonstering en raffinage. We analyseren katalysatoren en roetfilters. Voor een goede relatie met u als klant bieden wij u de service aan voor het aanvragen van een gratis analyse. U stuurt ons een monster en wij voeren de analyse voor u uit. Met onze gespecialiseerde apparatuur hebben we volledige controle en inzicht over de werkelijke waarde.

U krijgt bij ons de echte waarde van uw katalysatoren

We verwerken 20.000 katalysatoren per week. Naast onze gespecialiseerde apparatuur om te analyseren kunnen we de waarde vaak direct bepalen aan de hand van onze catalogus. Indien u geen geld wilt verspillen, bent u bij RKR Recycling aan het juiste adres. Als u uw keramiek rechtstreeks aan een raffinaderij levert, is er meestal een wachttijd tot enkele weken totdat u wordt betaald. Indien uw levering dit toelaat betalen we direct.

Vervoer

Het vervoer van partijen kunnen we voor u uitvoeren. Ook het vervoer van gevaarlijke goederen kunnen we verzorgen. Ons gespecialiseerd team regelt het dagelijkse vervoer partijen in Nederland, België en Duitsland. Andere plaatsen in Europa waar we werken zijn Denemarken, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Polen.

Vervoer van partijen tot gevaarlijke goederen

Neemt u contact met ons op om vervoer te regelen. Eigen levering is mogelijk tijdens onze openingstijden. Directe analyse en betaling is mogelijk op afspraak.

Onze service op een rij

Wegen en betaling is (afhankelijk van het soort inkoop) vaak direct bij afhaal mogelijk. Betaling mogelijk à contant of per bank/giro. Welke direct gelieerd is aan marktprijzen. Marktprijzen worden bepaald afhankelijk van LME, US Dollarkoers en vraag en aanbod.
U bent welkom tijdens reguliere openingstijden.

ONS VOORDEEL IS OOK UW VOORDEEL:

" TRANSPARANT
" EIGEN LABORATORIUM
" TRANSPORT
" HOGE PRIJZEN
" DIRECT BETALEN
" EERLIJKE AANBIEDINGEN

Tevreden klanten